Изработка на маси от масив в София-Овча Купел - Мебели Масив ЕООД

Мебели Масив ЕООД извършва изработка на маси от масивно дърво. Складът с фасонирани дървени материали на производителя се намира в град София, кв. Овча Купел.

Мебели Масив ЕООД - Infocall.bg
Мебели Масив ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Изработка на маси от масив в София-Овча Купел

Мебели Масив ЕООД извършва изработка на маси от масивно дърво. Складът с фасонирани дървени материали на производителя се намира в град София, кв. Овча Купел. Извършва се производство на маси по поръчка. На клиентите се предоставя избор между различни модели и цвят.

Предлага се различни модели маси от масивно дърво, като към тях вървят и пейки. Клиентът може да направи своя избор измежду следните модели:

  • модел Баварси стил;
  • модел Баварски стил с профили;
  • модел Мистър Пица;
  • модел Баварски лукс
  • модел Стил;
  • модел Градински;
  • модел Айс.

Работи се по размери, зададени предварително от клиента. Масите вървят в комплект с пейки, но може самите изделия да се поръчат поотделно. Тяхното приложение най-различно: подходящи са както за интериора, така и за екстериора на вашия дом.

Производителят изработва изделията от широколистна и иглолистна дървесина. Използваният дървен материал може да бъде: ела, бор, дъб, бук, череша, орех и други. Клиентът може да направи своя избор относно лаковото покритие.

Изработка на маси от масив в София-Овча Купел - Мебели Масив ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Мебели Масив ЕООД
Ключови думи за услугата: изработка маси масив София Овча Купел, маси масивно дърво София Овча Купел, фасонирани дървени материали София Овча Купел, маси по поръчка София Овча Купел
Тази страница е посетена 1038 пъти.
Общо посещение на профила: 15897.
Телефонен номер е поискан 155 пъти.