Доставка, плащане и мебели на ЛИЗИНГ - Мебелшоп ООД

Мебелшоп ООД град Плевен предлага Доставка, плащане и мебели на ЛИЗИНГ.

Мебелшоп ООД - Infocall.bg
Мебелшоп ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Доставка, плащане и мебели на ЛИЗИНГ

Доставка

Доставка на продуктите се извършва на територията на цялата страна чрез куриерска фирма Лео Експрес. Услугата Доставка не включва носене, качване и монтаж. Цените за доставка варират между 10 лв. и 60 лв. в зависимост от теглото и размерите на продукта. 

Плащане

- Плащане при доставка
Предоставяме ви възможност за плащане на поръчката при доставка. Това е най-популярния метод на плащане при онлайн пазаруването. При този метод, заплащате сумата на куриера в момента, в който той ви доставя стоката/продукта.

Стандартен банков превод
При този метод на плащане сумата се превежда предварително. Има два начина да преведете сумата - ако имате онлайн банкиране, директно чрез вашия компютър, което става много бързо и лесно или да посетите най-близкия клон на някоя банка. При този начин на плащане много важно е в основанието за превод да напишете точно и вярно трите си имена и номера на поръчката Ви. Този номер на поръчка ви е изпратен от нас на посочения ви имейл адрес след успешното финализиране на поръчката от сайта на mebelshop.bg. При банковия превод ще е необходимо да посочите данните на нашата сметка, които ще видите, избирайки този метод на плащане.

- На каса на EasyPay
Избирайки този метод на плащане при завършване на поръчката, на вашия имейл адрес ще получите код за плащане в системата на EasyPay. Самото плащане се осъществява чрез микросметка за плащания в интернет. За да използвате тази сметка и да извършвате плащания чрез нея трябва в нея да има средства. Ако не разполагате със средства в сметката, може лесно да заредите с банкова карта – от банкомат или чрез ePay.bg, с банков превод или в брой – на гише на Изипей.

- На изплащане чрез UniCredit Consumer Financing
Ако желаете да закупите стока на изплащане трябва да отговаряте на няколко условия:

  • да сте навършили от 18 години;
  • да сте на постоянен трудов договор в работата ви от минимум 6 месеца, да сте по майчинство или пенсионер;
  • да имате платени осигуровки;
  • без просрочени задължения по минали и настоящи кредити;
  • минимална сума за кандидатстване е 150 лв.

Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Мебелшоп ООД
Ключови думи за услугата: доставка мебели Плевен, мебели лизинг Плевен
Тази страница е посетена 363 пъти.
Общо посещение на профила: 1523.