Туроператорска фирма София-Лозенец

Туристическа агенция в град София, кв. Лозенец, организира: екскурзии, нощувки в хотел, трансфери, самолетни билети.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Почивка на преференциални цени в София-Лозенец

Туристическа агенция в София е лицензиран туроператор и турагент, с удостоверение за регистрация и придобит лиценз. Има сключен договор със застраховател.

Предоставя комплексно и персонално обслужване на фирми, като се предоставят на клиентите специални тарифи и отстъпки при закупуването на следните услуги:

  • самолетни билети;
  • трансфери;
  • хотелско настаняване в България и чужбина;
  • организиране на фирмени мероприятия и семинари;
  • почивки на преференциални цени.

Фирмено предимство са конкурентни цени на хотелско настаняване, които са много по-ниски в сравнение с тези, предоставяни на място в хотелите. Самите цени варират според категорията, местоположението и продължителността на престоя. Работи се с глобални резервационни системи за хотелско настаняване, като това е насочено към намиране на възможно най-ниски цени за настаняване, трансфери и екскурзии.

При запитване по имейл или телефон, се предоставя голям избор от възможни предложения за съответната дестинация. Предлага се професионална консултация и обслужване на високо ниво, като по този начин се спестява време за проучвания. Заявки се приемат 24 часа в денонощието, без почивен ден.

Организират се индивидуални и групови и пътувания до всяка точка на света.

Обекти на Туроператорска фирма София-Лозенец
Ключови думи: почивка преференциални цени София Лозенец, екскурзии София Лозенец, нощувки хотел София Лозенец, трансфери страната чужбина София Лозенец, самолетни билети София Лозенец, туристическа агенция София Лозенец
Етикети: Екскурзии, Екскурзии в чужбина, Нощувки, Туристическа агенция, Туроператор
Тази страница е посетена 2476 пъти.
Общо посещение на профила: 4796.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка