Къща за гости Сопот

Луксозна къща за гости в Сопот предлага стаи под наем, подходящи за отдих и почивка сред природата.

Infocall.bg
Къща за гости Сопот - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Почивка сред природата в Сопот

Луксозна къща за гости в Сопот предлага стаи под наем, подходящи за отдих и почивка сред природата. Къщата е модерно обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за чудесен престой и пълноценен отдих.

Разполага с 3 стаи – две с три легла и една с 2 легла; луксозно обзаведен хол и трапезария. На трансформиращия се диван в хола могат да бъдат обособени още две места. Кухненският бокс е оборудван с готварска печка, микровълнова фурна, миялна машина, пералня, кафе машина, хладилник, ютия, сешоари в баните. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел.

Заповядайте при нас, където може да се докоснете до сърцето на историята и възрожденската култура. И не само това – през последните години Сопот се оформя като най-големият център за екстремни спортове и туризъм.

Ключови думи: луксозна къща за гости Сопот, отдих и почивка Сопот, семейна почивка Сопот, стаи под наем Сопот, почивка сред природата Сопот
Етикети: Евтини почивки, Къща за гости, Места за разходка, Стая под наем, Туроператор
Тази страница е посетена 1116 пъти.
Общо посещение на профила: 3252.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка