Изделия от естествен камък | МЕЯ 99

Фирма Мея 99 извършва обработка и монтаж на облицовки и изделия от естествен камък в град Бургас. Дружеството предлага изделия от гранит, мрамор, оникс, гнайс, травертин, варовик и пясъчник.

МЕЯ 99 - Infocall.bg
МЕЯ 99 - Infocall.bg
МЕЯ 99 - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас

„МЕЯ 99 Ваш доверен партньор повече от 15 години“

МЕЯ 99 е фирма с богат професионален опит в търговията и обработката на естествени камъни. Създадена е през 1999 година от инженер Ангел Петров, който има над 30 годишен стаж в сферата на добива и обработката на скалнооблицовъчни материали.

Вече 15 години ние предлагаме на нашите клиенти разнообразни материали и услуги, и изработваме стандартни и нетрадиционни изделия от естествен камък.

Ние разполагаме с най-голямата и модернизирана база и иновативни технологии за работа с естествени материали в град Бургас.

При нас работи мотивиран екип от специалисти с високи технически познания и умения и дългогодишен опит в обработката и монтажа на каменни изделия.

При нас ще откриете разнообразна селекция от Естествени материали от цял свят. Може да изберете подходящият материал сред забележителни гранити от Бразилия, Индия, Китай и Испания, изтънчени мрамори от Египет и Италия, подбрани травертини от Турция и Гърция и качествени гнайс и варовик от България.

Ние ще изработим за Вас - настилки за под, различни облицовки / външни и вътрешни/, плотове за кухни с вграждане на електрически уреди, мивки и други, бар плотове, плотове за маси и за бани, камини, стъпала, фасади, подпрозоречни первази, рамки на врати и прозорци, разнообразни профили и други.

Разнообразието от материали, иновативните технологии и екипът ни от професионалисти, ще Ви позволят да намерите стилни и елегантни решения, и да създадете желания комфорт и завършен вид на Вашия проект.

В нашия шоурум ще разгледате колекция от елегантни мивки, изработени от гранит, мрамор, травертин и други естествени материали в различни цветове и модели. Ще Ви впечатли разнообразие от мозайки с интересна текстура и триизмерно усещане, пана и медальони с изтънчен привкус и балансиран дизайн, както и голям брой предмети и сувенири от подбрани естествени материали и полускъпоценни камъни.

Развитието на фирмата е резултат на принципите ни, винаги да следваме идеите на Нашите клиенти и да се съобразяваме с техните желания и нужди.

Автор:

Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас - МЕЯ 99
Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас - МЕЯ 99 - изображение 1Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас - МЕЯ 99 - изображение 2Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас - МЕЯ 99 - изображение 3Обработка и монтаж на облицовки от камък в Бургас - МЕЯ 99 - изображение 4
Ключови думи: обработка облицовки камък Бургас, монтаж облицовки камък Бургас, облицовки камък Бургас, изделия естествен камък Бургас, изделия гранит Бургас, изделия мрамор Бургас, изделия оникс Бургас, изделия гнайс Бургас, изделия травертин Бургас, изделия варовик Бургас, изделия пясъчник Бургас, продажба варовик Бургас, продажба оникс Бургас, продажба туфа Бургас, продажба травертин Бургас, търговия гнайс Бургас, обработка мрамор Бургас, обработка гранит Бургас, обработка варовик Бургас, обработка оникс Бургас, обработка туфа Бургас, обработка травертин Бургас, обработка гнайс Бургас, обработка скалнооблицовъчни материали, производствена база каменни облицовки
Етикети: Бетонов възел, Облицовки
Тази страница е посетена 6752 пъти.
Общо посещение на профила: 15156.
Телефонен номер е поискан 58 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка