Износ и търговия с минерали в Мадан - Кристали и минерали Мадан

Фирма е специализирана в добива на минерали в град Мадан.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Износ и търговия с минерали в Мадан

Фирма е специализирана в добива на минерали в град Мадан. Дружеството извървша износ и трговия с минерали, които се доставят в кутии.

Извършва добив на различни разновидности кварц. Това е един от най-разпространените и устойчиви минерали в земната кора. Отличава се от останалите материа с неговата висока твърдост.

Ако минералите, предлагани от фирмата надвишават 50 кг се изпращат чрез кораб. Цената на пратката се формира в зависимост от теглото на минералите.

Износ и търговия с минерали в Мадан - Кристали и минерали Мадан
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Кристали и минерали Мадан
Ключови думи за услугата: добив минерали Мадан, износ минерали Мадан, търговия минерали Мадан, добив кристали Мадан, износ кристали Мадан, търговия кристали Мадан, добив фосили Мадан, износ фосили Мадан, търговия фосили Мадан, търговия скъпоценни камъни Мадан
Тази страница е посетена 1875 пъти.
Общо посещение на профила: 9100.