Млечни продукти Мизия Милк ООД

Фирма Мизия Милк ООД извършва производство и търговия с млечни продукти в град Търговище. Дружеството предлага: саламурени сирена, кашкавал, прясно и кисело мляко, топено сирене.

Мизия Милк ООД - Infocall.bg
Мизия Милк ООД - Infocall.bg
Мизия Милк ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство и търговия с млечни продукти в Търговище

Мизия Милк ООД е създадена през 2001 година в град Търговище. Фирмата се занимава с производство и търговия на млечни продукти. За своите нужди дружеството е изградило съвременна производствена база, която е оборудвана с модерни машини и техника. Производствения процес е организиран в съответствие с новостите в областта на млекопреработването и производството на млечни продукти.

Изделията на Мизия Милк ООД са носител на редица награди. Те се проверяват стриктно, от квалифицирани лаборанти, за да се гарантират, познатите на потребителите вкусови качества.Продуктовата гама на Мизия Милк ООД включва 2 марки и над 50 продукта от следните категории:

  • саламурени сирена
  • кашкавал
  • пресни и кисели млека
  • топени сирена
  • извара
  • масло

Фирмата покрива около 5% от пазара на млечни продукти в страната. Дружеството се стреми към увеличаване на своя дял и с тази цел работи по проект финансиран от Европейската програма САПАРД.

Автор:

Производство и търговия с млечни продукти в Търговище - Мизия Милк ООД
Производство и търговия с млечни продукти в Търговище - Мизия Милк ООД - изображение 1Производство и търговия с млечни продукти в Търговище - Мизия Милк ООД - изображение 2Производство и търговия с млечни продукти в Търговище - Мизия Милк ООД - изображение 3Производство и търговия с млечни продукти в Търговище - Мизия Милк ООД - изображение 4
Ключови думи: производство млечни продукти Търговище, търговия млечни продукти Търговище, млечни продукти Търговище, саламурени сирена Търговище, кашкавал Търговище, прясно мляко Търговище, кисело мляко Търговище, топено сирене Търговище, производствена база млечни продукти Търговище, фирмена борса млечни продукти Търговище
Етикети: Кашкавал, Кисело мляко, Мандра, Млечни продукти , Сирене
Тази страница е посетена 6761 пъти.
Общо посещение на профила: 14120.
Телефонен номер е поискан 109 пъти.
Мнения и коментари

Ако обичате дайте хранителна стойност на пакета от 500 гр. извара Мизия милк!
Никъде не пише такава, а това не е добре. не знаем колко мазнини има,колко протеин има, абсолютно нищо не пише което е недопустимо и е голям пропуск за вас. Потребителите не знаят какво консумират!!!

Добави мнение и оценка