НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/

НГСЕИ е Национална гимназия по сценични и екранни изкуства в град Пловдив, която извършва прием и обучение на ученици от 8 до 12 клас.

НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - Infocall.bg
НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив

Национална гимназия по сценични и екранни изкуства в град Пловдив извършва прием и обучение на ученици от 8 до 12 клас. Гимназията е създадена през 1975 година и е единствена по рода си у нас и на Балканите.

В НГСЕИ се извърпшва прием и обучние на ученици в следните специалности:

  • Грим и Перуки
  • Театрално кино и телевизионен декор
  • Художествено осветление
  • Актьорско майстрство за драматичен театър


Учениците в Национална гимназия за сценични и екранни изкуства получават много добро образование. Покриват се всички общообразователни изисквания.

Преподаваттелски екип в Национална гимназия по сценични и екранни изкуства в град Пловдив е на много високо ниво, той дава на учениците не само професионални умения, но и възпитава техните човешки ценности, необходими за пълноценната им реализация в живота след завършване на своето обучение.

Преподавателите по профилирана и професионална подготовка в НГСЕИ са доказани имена в сферата на изкуството със солиден преподавателски опит и отлична творческа реализация.

 

 

Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив - НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/
Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив - НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - изображение 1Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив - НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - изображение 2Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив - НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - изображение 3Професионално училище за сценични изкуства в Пловдив - НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА /НГСЕИ/ - изображение 4
Ключови думи: НГСЕИ Пловдив, специалност художествено осветление Пловдив, специалност грим перуки Пловдив, обучение актьорско майсторство Пловдив, обучение телевизионен деко Пловдив
Етикети: Гимназия, Курсове за козметик, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 4555 пъти.
Общо посещение на профила: 8537.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка