Производство на имуностимулатори в София-Лозенец - Натстим ЕООД

Натстим ЕООД извършва производство на имуностимулатори. Офисът на фирмата се намира в град София, кв. Лозенец.

Натстим ЕООД - Infocall.bg
Натстим ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство на имуностимулатори в София-Лозенец

Натстим ЕООД извършва производство на имуностимулатори. Офисът на фирмата се намира в град София, кв. Лозенец. Дружеството извършва производство на хранителни добавки и други продукти, основано на патентовани имуностимулатори.

Едни от най-използваните лекарствени имуностимулатори Респивакс и Уростим са производство на Натстим ЕООД в сътрудничество с други фирми и лаборатории от областта.

Част от продуктите на дружеството, предназначени за имунната система, са:

  • Респистим плюс

Чрез приема на този продукт се повишава устойчивостта на организма чрез витамини и микроелементи. Продуктът е подходящ за деца над 9 години и възрастни. Приема се по една таблетка дневно. Респистим плюс е произведен в сътрудничество с БулБио-Национален център по заразни и паразитни болести и ВМА София.

  • Фариностим

Чрез този продукт се подпомага имунната защита и функционирането на лигавицата на гърлото и дихателните пътища. Предлага се под формата на таблетки за смучене. За деца и възрастни дозировката е различна. Фариностим е произведен в сътрудничество с Бул Био – Национален център по заразни и паразитни болести и Клиника по УНГ към МБАЛ Царица Йонна, София.

  • Имунооксипревент

Предназначението на този продукт е да подпомага функциите на имунната система на организма. Препоръчителният прием е по 1 таблетка дневно по време на хранене.

Производство на имуностимулатори в София-Лозенец - Натстим ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Натстим ЕООД
Ключови думи за услугата: производство имуностимулатори София Лозенец, производство лекарствени имуностимулатори София Лозенец
Тази страница е посетена 578 пъти.
Общо посещение на профила: 4556.