Формация за съвременни танци в община Козлодуй - НЧ Яким Деспотов 1899 Гложене

При НЧ Яким Деспотов 1899 село Гложене, община Козлодуй, културна дейност извършва формация за съвременни танци, в която влизат деца от различна възраст.

НЧ Яким Деспотов 1899 Гложене - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Формация за съвременни танци в община Козлодуй

При НЧ Яким Деспотов 1899 село Гложене, община Козлодуй, културна дейност извършва формация за съвременни танци, в която влизат деца от различна възраст. Освен народни танци, децата от околните населени места могат да се възползват и от обучение по съвременно танцово изкуство.

Както и при формацията за фолклорни песни и танци, и тук се работи сериозно. Веднъж посетили репетиция, децата остават очаровани от нещата, на които може да те научи един танц, от дисциплината, която трябва да се спазва и упоритостта, която трябва да се показва всеки път.

Танците се изпълняват под звуците на различен стил музика. Научават се редица нестандартни движения, работи се върху гъвкавостта и поддържането на ритъм.

Съвременните танци могат да се представят на сцена, като в същото време са подходящи и за откриване на спортни събития.

Потопяването в света на подобен вид сценично изкуство носи само позитиви, но трябва да се отговори подобаващо с усърдие и постоянство. Само така се постигат осезаеми резултати.

Автор:

Формация за съвременни танци в община Козлодуй - НЧ Яким Деспотов 1899 Гложене
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от НЧ Яким Деспотов 1899 Гложене
Ключови думи за услугата: формация съвременни танци община Козлодуй
Тази страница е посетена 595 пъти.
Общо посещение на профила: 11790.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.