Нискоенергийно отопление в София | Сградни инсталации София

Фирма в София е специализирана в извършването на енергийна ефективност, изграждането на нискоенергийни инсталации за отопление, издаването на енергиен сертификат и търговията с климатична техника.

Infocall.bg
За нас

Измерване на енергийни загуби София

Фирма в град София е с осовна дейност в областта на отоплението, климатизацията и възобновяеми енергийни източници (ВЕИ), като обхваща:

  • консултация,
  • проектиране,
  • монтаж,
  • въвеждане в експлоатация,
  • сервизно обслужване на изградените инсталации и съоръжения.

Фирмата притежава дългогодишен опит в сферата на топлотехниката. Фирмата предлага на своите клиенти висококачествено изпълнение на най-новите и ефективни системи за климатизация и отопление.

В своята работа квалифицираните екипи следват индивидуален подход за всяка конкретна ситуация, като се ръководи желанието на клиентите. За постигане на максимална икономичност и енергийна ефективност, екипът на дружеството проектира за своите клиенти най-подходящата инсталация съобразена с техните лични предпочитания.

Висококвалифицираните служители ще могат да ви съдействат при построяване на сграда с изключително нисък и оптимален разход за енергия.

Измерване на енергийни загуби София - Сградни инсталации София
Ключови думи: проектиране нискоенергийни сградни инсталации София, изграждане нискоенергийни сградни инсталации София, консултиране избор отоплителна инсталация София, нискоенергийни инсталации София, нискоенергийно отопление София, измерване на енергийни загуби София
Етикети: Вентилация, Инженерингови фирми, Монтаж на климатици, Продажба на климатици, Технически паспорт
Тази страница е посетена 1091 пъти.
Общо посещение на профила: 2392.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top