Начало » Новини » Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 2

Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 2

Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 2
  • Как Google индексира и подрежда резултатите при търсене? Разберете интересите и поведението на вашите клиенти.
Резултатите след търсене в Google се определят на релевантен принцип на база търсенето и локацията на търсещия. След това Google използва  интересите, поведението в мрежата и демографския статус на търсещия клиента и така ще покаже полезни за този клиент резултати. Ако вие познавате интересите и поведението на клиентите си, много лесно Google ще им покаже именно тази визитка която го интересува - Вашата!
  • Как Google ще ви помогне в бъдеще? Използвайте новите въведения и възможности от Google.
Визитката Ви в Google ще придобие уникален облик и позиция. Ще разполагате със собствен банер и място в което да покажете уникално предложение на клиентите си - СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА или ПРОМОЦИЯ. Освен тези важни акценти, клиентите Ви от пръв поглед ще могат да видят къде се намирате, какво е работното Ви време, къде да Ви открият и как да се възползват от вашите предложения.
  • Как мога да покажа продуктивите наличности в обекта си? Възползвайте се от моментната нужда на клиента, за да го спечелите!
Според информация на Google един на всеки четирима клиенти, не посещава даден обект защото не знае дали продукта, който търси е в наличност. За това Ви съветваме да споделите тази информация във визитката си, където има допълнителни настройки за актуализиране на информацията за наличност на инвентара Ви. Така ще сте сигурни, че всеки клиент търсещ в Google конкретен продукт, наличен при вас ще ви посети още днес!
  • Кога визитките ще станат популярни? Изпъкнете пред колегите в бранша!
За всяка една новост се изисква време и търпение. Но имайки в предвид глобалната нужда и полза от интернет, плюс името на Google - единицата за измерване е дни. За това действайте сега и ще може да спечелите клиенти, запитвания и безценни оценки за вашия бизнес.
  • Какво представлява виртуалната разходка? Разведете клиентите из обекта си докато търсят в Google!
Да и това е възможно, а също така е и много удобно! Ако ви е интересно да научите повече за тази алтернатива - свържете се с нас и ни разкажете за бизнеса си. Ще подговим специална презентация за Вас с примерни раходки на други обекти. С тази виртуална разходка ще предразположите клиентите, а за вас остава само да им се усмихвате.