Начало » Новини » Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 1

Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 1

Искате ли 10 БЕЗПЛАТНИ съвета за повече клиенти от Google? Част 1

Влиянието на мобилните устройства или зависимостта на клиента през 21 век.

Онлайн търсенето се превърна в масов метод за получаване на информация и извършване на покупки. Днес масата от хора използват технологията на мобилните устройства, за да се решават ежедневните си проблеми, търсейки бързо и лесно. Вашата дигитална визитка е Вашето ЛИЦЕ в Интернет!

  • Покажете информация за местоположението на бизнеса Ви - КЪДЕ се намират обектите Ви? 
Клиентите ще разберат това от Вашата визитка в Google! Това е най-лесният и бърз начин да бъдете открити. Картите в Google са проектирани така, че да улеснят намирането на обекта ви при релевантно търсене от клиенти. 
Клиентите все повече търсят най-близо разположените места до тях, било то за едно кафе, за храна или  търсене, свързано с разрешаване на проблем. Вашата визитка ще им посочи правилния път, а именно към Вас.
  • Улеснете търсещите клиенти, те търсят с различни устройства! Кога и къде ще се появява вашата Визитка? 
Визитката Ви може да се визуализира винаги, когато клиентът търси услуга, продукт или обект в Google. Бизнесът Ви ще може да се покаже на първа страница на неговия компютър, таблет и мобилен телефон в момента, когато търси. Разкрийте подробности за бизнеса Ви, нека е видим за клиента НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!
  • Възползвайте се от дигиталния канал и огромната му аудитория! 
Какъв ефект ще получите от вашата Визитка?
- Около 1/3 от търсенето онлайн е свързано с търсене на локация.
- Близо 1 милиард  хора по света използват Картите в Гугъл.
- Обиколи света с Гугъл Картите. Картите очертават маршрута на потребителите си до близо 1,5 милиарда дестинации всяка година.
- 84% от потребителите се ръководят от маршрута, предоставен от  Визитката в Гугъл.
- 3 от 4-ма души, които търсят обекта, разположен най-близо до тях, посещават обекта още същия ден и 28% от тях извършват покупка.
Ако Вашият  бизнес има физически обект и Вие искате да РАСТЕТЕ и да ПЕЧЕЛИТЕ, първата стъпка е именно Вашата Визитка.  Най-важното е хората лесно да ви Откриват онлайн. Вие трябва да ги улесните, когато те търсят вашият продукт или услуга. Връзката е взаимна - вие решавате техните проблеми, а така получавате бърз Растеж.
  • Ангажирайте клиентите с Вашите ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ! 
Освен до Вашите контакти, чрез Визитката  клиентите имат достъп и до Вашите ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ! Те могат да са част от съдържанието й. Добре изготвената ОФЕРТА ще  помогне на вашия бизнес. Стимулирайте Вашите доволни клиенти да допълнят Визитката ви с положителни отзиви и коментари.                                                                                          
ЕДИН положителен коментар –  ХИЛЯДИ НОВИ Възможности!
  • Възползвайте се от най-важните фактори за всеки клиент, търсещ в Google 
- ЛОКАЦИЯ – От съществено значение е Вашият адрес. Вие предоставяте адрес, а ние изготвяме маршрута на Вашите бъдещи клиенти до Вас!
- РАБОТНО ВРЕМЕ – „ОТВОРЕНО – ИДВАМЕ!”
- ИНТЕРЕСИ – Какво предлагаме?
- ОТЗИВИ – С всеки доволни клиенти минавате една крачка напред!