Информационен телефон 4636
0889 427 457

Битова керамика и сувенири община Троян Никос ЕТ

рейтинг 1 рейтинг 2 рейтинг 3 рейтинг 4 рейтинг 5 Обща оценка: 0/5 , Оценили 0 човека

ЕТ Никос - Тихомир Тодоров се занимава с производство на битова и градинска керамика, сувенири, гювечи, купи и стомни в село Бели осъм, община Троян.

Бели Осъм
Ул. Стоян Българенчето" № 164на 8 км от гр. Троян

Глинени сувенири, битова и градинска керамика община Троян

ЕТ Никос - Тихомир Тодоров е семейна фирма предлагаща традиционна битова троянска керамика, керамични съдове и сувенири. Фирмата разполага с магазин в село Бели Осъм, община Троян.

ЕТ Никос - Тихомир Тодоров е създадена преди повече от 5 години и е наследила традициите на стар род на грънчари, едни от най-добрите майстори на стомни в Троянския регион. Фирмата е бързо развиваща се и предлага изкусно изработени керамични съдове и сувенири.

ЕТ Никос - Тихомир Тодоров използва в производствения процес на керамични изделия глина от недрата на Стара Планина - екологично чиста и висококачествена. Предметите и съдовете, предлагани от фирмата се оформят с помощта на грънчарско колело, по стара технология за моделиране. След това се изпичат и декорират с уникалната за троянския край шарка. Целият процес протича за около 2 седмици и изисква голямо търпение, майсторски умения, сръчност и внимание при работата.

Всички материали, използвани в производството на изделия от фирма ЕТ Никос - Тихомир Тодоров са екологични, безвредни и отговарят на стандартите, изискващи се за използване за хранителни цели.

ЕТ Никос - Тихомир Тодоров предлага изключително качествени и майсторски изработени сувенирчета от глина и керамика - перфектният подарък за вашите близки, роднини или приятел.В зависимост от повода можете да се възползвате от богатото разнообразие, предлагано от ЕТ Никос.

Обекти на Никос ЕТ

Магазин керамични сувенири Бели Осъм Троян

Община Троян, Бели Осъм,
ул. Стоян Българенчето 164
на 8 км от гр. Троян
тел. 0889 427 457, 0884 798 704

Никос ЕТ има обекти в следните градове: Бели Осъм .

Последни коментари
Добави коментар и оценка