Нотариални услуги Нотариус Евгения Павлова

Нотариус Евгения Павлова предлага нотариални услуги и консултации, изготвяне на документи и издаване на нотариални актове, в своята кантора в град Пирдоп.

Нотариус Евгения Павлова - Infocall.bg
Нотариус Евгения Павлова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Нотариални услуги

Нотариус Евгения Павлова извършва нотариални услуги в своята кантора в град Пирдоп. Нотариус Павлова предлага изповядване на сделки, изготвяне на договори, връчване на нотариални актове и покани, заверяване на пълномощни и преписи от документи.

Нотариус Евгения Павлова предлага изготвяне на нотариални актове с различни предназначения - по прехвърляне на права на собственост, за дарения, за замяна на имущество, актове свързани с жилищното строителство.

При изповядване на сделки, продавачът представя оригиналните документи, свидетелство за собственост, пред нотариуса, след което се правят проверки за самоличност и се извада нотариален акт подписан от двете страни и нотариуса. Препис от този акт се дава и на двете страни от сделката.

Нотариус Павлова предлага нотариални съвети и консултации. При въпроси относно разпореждания, придобиване и управление на недвижимо имущество, оказване на съдействие и помощ по данъчно законодателство, подготвяне на документи и нотариални актове.

Нотариус Павлова е задължена от законите на република България да пази служебна тайна и да не разпространява научени по време на изпълнението на служебните си задължения факти.

Нотариални услуги - Нотариус Евгения Павлова
Нотариални услуги - Нотариус Евгения Павлова - изображение 1Нотариални услуги - Нотариус Евгения Павлова - изображение 2Нотариални услуги - Нотариус Евгения Павлова - изображение 3
Етикети: Дежурни нотариуси, Добри нотариуси
Тази страница е посетена 1766 пъти.
Общо посещение на профила: 3321.
Телефонен номер е поискан 59 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка