Обучение по лазерна техника в София-Възраждане - НПГПТО М В Ломоносов

НПГПТО М В Ломоносов град София предлага обучение по лазерна техника.

НПГПТО М В Ломоносов - Infocall.bg
НПГПТО М В Ломоносов - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Обучение по лазерна техника в София-Възраждане

Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика М В Ломоносов в град София предлага обучение по лазерна техника.

Оптиката е един от най-старите дялове на физиката и най-модерната и бързо развиваща се наука. Благодарение на обучението при нас, вие ще станете част от света на техниците - оптици, защото ще имате солидна теоретична и практическа подготовка. Ще придобиете практически умения за изработване на оптични, механични и електронни детайли и монтажа им в изделия и уреди.

В обучението за по-висока квалификационна степен се усвояват знания и умения за поддържане и ремонт на оптико - механични, оптико - електронни и лазерни уреди, настройка, центриране и контрол на тези уреди.

Автор:

Обучение по лазерна техника в София-Възраждане - НПГПТО М В Ломоносов
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от НПГПТО М В Ломоносов
Ключови думи за услугата: професионална гимназия София Възраждане, обучение кинотехника София Възраждане, обучение измервателна техника София Възраждане, обучение компютърна техника София Възраждане, обучение лазерна техника София Възраждане, обучение оптична техника София Възраждане, обучение аудио видео системи София Възраждане, обучение медицинска техника София Възраждане, обучение слухови системи София Възраждане
Тази страница е посетена 1196 пъти.
Общо посещение на профила: 17977.