Информационен телефон 4636
Област Ловеч » Oбщина Троян » Троян » НУ Свети Кирил и Методий Троян

НУ Свети Кирил и Методий Троян

рейтинг 1 рейтинг 2 рейтинг 3 рейтинг 4 рейтинг 5 Оценка: 5/5 , Оценили 1

Начално училище Свети Кирил и Методий град Троян извършва прием и обучение на ученици от 1 до 4 клас за придобиване диплома за начално образование.

град Троян
Ул. Кирил и Методий № 13

Начално образование

Начално училище Свети Кирил и Методий град Троян предлага обучение на ученици от 1 до 4 клас. Сградата на училището е на 2 етажа, разполага с 15 клас ни стаи и се финансира и поддържа с общински средства.

Начално училище Свети Кирил и Методий разполага с добра материална база, кабинет по английски език и компютърна зала с 12 компютъра. В залата има постоянен достъп до Интернет, като е изградена и локална мрежа района на училището. Библиотеката на НУ Свети Кирил и Методий предлага учебно - помощна, художествена и справочна литература, като достъп до нея имат всички възпитаници на училището.

Начално училище Свети Кирил и Методий притежава напълно оборудван с баскетболен кош, тенис маса, шведска стена, уреди за трениране и въжета, физкултурен салон. Училището разполага с училищен стол сертифициран по стандартите на РИОКОЗ с общо 120 места за хранене. Училището предлага закуски и обяд в училищния стол.

Логопедичният кабинет на НУ Свети Кирил и Методий се обслужва от старши учител - специалист логопед и психолог. Кабинетът е обособен в отделно звено от сградата и разполага с богата и съвременна литература, свързана с проблемите в писмената реч и говорните дефекти при учениците.

Начално училище Свети Кирил и Методий разполага със спортна площадка, състояща се от баскетболно и футболно игрище, както и място за игра на народна топка. В двора на училището е изградена площадка по безопасност на движението.

Автор:

Обекти на НУ Свети Кирил и Методий Троян

Начално училище

Община Троян, Троян,
ул. Кирил и Методий 13

НУ Свети Кирил и Методий Троян има обекти в следните градове:Троян.

Ключови думи: начално образование Троян, обучение ученици от 1 до 4 клас Троян, обучение ученици Троян, прием ученици Троян, начално училище Троян, материална база НУ Свети Кирил и Методий Троян, прием първи клас Троян
Последни коментари
Тази страница е посетена 7886 пъти.
Общо посещение на профила: 8341
Безплатна SEO консултация Комплексно решение за интернет присъствието на Вашия бизнес Запиши се безплатно ТУК