Автокъщи и шоуруми

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Автокъщите и шоурумите предлагат продажба на автомобили. Купувачът може да избере своя автомобил лично, да направи подробен преглед, да се запознае от първо лице с характеристиките на двигателя, частите на колата, да се прегледа техническата документация и сервизните документи, да направи така наречения тест драйв.
Всяка автокъща има собствен сайт, в които се предлагат онлайн всички налични автомобили, като клиентът има възможност да избере страна на внос, категория, клас, марка, конски сили, година, пробег, двигател, разход на гориво, скоростна кутия, евро стандарт и други характеристики, може да се запознае с цената, начините са превеждане на капаро.
От автокъща може да се закупят отделни части. Някои от тях предлагат регистрация в КАТ, автокаско. Друга възможност е дадено лице да продаде своята кола или да я размени за друга.
В шоурумите, представляващи един вид дилърски мрежи на отделните производители, се прави реклама директно на купувачите на автомобили, като в повечето случаи се предлага покупна на лизинг. Предлагат се различни модели и серии леки коли на точно определена марка. Правят се презентации на изложените продукти, дават се консултации. Както се казва, посетителите могат да се докоснат до част производствения процес на любимия си модел. Предоставя се възможността за тест драйв. За разлика от автокъщите, в шоурумите се предлагат нови автомобили. Информацията за характеристиките на даден продукт е много повече. Нова услуга, предлагана на тези места е възможността за данъчен кредит, правят се и застраховки.

Категория "Автокъщи и шоуруми" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!