Автомивки

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В Национален информационен център www.infocall.bg можете да изберете подходящата за вас автомивка за измиване на вашия автомобил.
Във фирмения каталог може да откриете автомивки предлагащи външно почистване, вътрешно почистване и авто козметични услуги. Най-често срещаните автомивки са ръчните автомивки, автомивките на самообслужване и автоматизираните автомивки.
Предлагаме Ви списък с автомивките на територията на страната с подробна контактна информация за връзка с тях.
Автомивките са оборудвани със специално проектирани меки четки и водоструйки с високо налягане за пълно почистване на автомобили, без да причиняват щети.
Автомивки предлагат: безконтактно миене на автомобили, външно измиване под високо налягане, прахосмукачка и почистване на салона на автомобила, почистване на стъкла, почистване на табло, пастиране на автомобили, мазане на гуми с почистващ и освежаващ препарат.
В автомивките на самообслужване се предлагат следните процедури: измиване с авто шампоан или с активна пяна с четка и струя под високо налягане, както и изплакване с пароструйка или водоструйка и уред с препарат за почистване на стелки.
Автоматизираните автомивки извършват пълно автоматизирано измиване на автомобили, бусове и камиони.
Всяка от по-горе изброените автомивки предлага авто козметични процедури включващи: външно измиване на автомобили, полиране, пране на седалки и салон, както и почистване и освежаване на кожен салон.
Категория "Автомивки" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!