Автосервизи тежкотоварни автомобили

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В повечето автосервизи, освен услуги за леки автомобили, се предлагат и такива за тежкотоварни превозни средства. Цените за тяхното обслужване на по-високи в сравнение с тези за леките коли.
Клиентът може да намери в подобен тип автосервизи следните услуги: диагностика, основен ремонт на двигател, смяна на акумулатор, ремонт на ремаркета и полуремаркета, реглаж на преден и заден мост, присаждане на съединители и скоростни кутии, обслужване на климатик, диагностика и ремонт на електрическа система, нулиране на сервизни интервали, ремонт на стартери и генератори, смяна на ремъци, смяна на масло и филтри, проверка на амортисьори, тампони и носачи, автобояджийство и тенекеджийство, диагностика на спирачната система извършване на годишен технически преглед.
Допълнителни екстри специално за тежкотоварни автомобили, са: вграждането, сервизното обслужване и поддръжка на печки, гаранционно и извънгаранционно обслужване на падащи бордове, сервизно обслужване на щети по автокаско.
От автосервиз дадено лице може да закупи необходимата му резервна част за определено тежкотоварно превозно средство, но поради спецификата на този тип автомобили и по-големия риск за ПТП при неправилно извършване на последвал ремонт, е необходимо специализиран автомеханик да направи ремонта. Именно с такива специалисти разполагат автосервизите за тежкотоварни автомобили.
Повечето сервизни обекти внасят резервни части от Западна Европа, поради марките тежкотоварни автомобили, които се обслужват: Mercedes-Benz, Man, Setra, Volvo, Scania и други. Може да се разчита и на части втора употреба, ако са добре запазени.

Категория "Автосервизи тежкотоварни автомобили" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!