Автошколи

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Автошколите предлагат професионално обучение на водачи за МПС. Записването на кандидати за водачи става по телефон или на място в школата. Освен придобиване на правоспособност за дадена категория, се предлагат опреснителни курсове, възстановяване на контролни точки.
Всеки център за обучение осигурява на записалите се оборудвана с всичко необходимо за провеждане на лекции зала, личен инструктор с автомобил за практически упражнения. На някои места се предоставя безплатно Правилник за движение по пътищата с листовки, но на други те се закупуват. По време на лекционните занимания, обучаващият трябва да предаде на кандидатите за водачи всички необходими знания, за да могат успешно да преминат през вътрешния и външния изпит по листовки пред ДАИ.
Голям брой автошколи се възползваха от финансовите възможности, предоставени по европейските програми. Предлага се и професионално обучение по програми с ваучери от Бюрото по труда.
Цените на всяка школа варират, като в последните години тенденцията е да се покачват. Навсякъде се предлагат варианти за разсрочено плащане, като са валидни и отстъпки. За отделните категории, цените са различни. Но на различните места за обучаване се предлагат и различни категории. Категориите, по които може да се придобие правоспособност, са: В, В+Е, В1, М, А, А1, А2, С, С+Е.
Фиксирано време имат само лекционните занятия, а самите практически упражнения се провеждат в часове и дати, уговорени между инструктора и обучавания. Минималната възраст на лицата, имащи право на професионално обучение за получаване на шофьорска книжа, е 17 години 9 месеца и минимум основно образование. Практическите часове за 31 на брой. Теоретичните занятия са 40 учебни часа. Обикновено самият курс трае около 2 месеца, но се предлага и ускорен курс с ограничен брой курсисти, провеждащ се за 1 месец.
След преминаване през лекционните и практическите часове и двата изпита, предстои и такъв по кормуване, който се води от външен изпитващ. При успешното преминаване, се получават документ за правоспособност и талон.

Категория "Автошколи" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!