ГТП и тахоргафи пунктове

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В пунктовете за ГТП и тахографи се извършват годишни технически прегледи на леки, лекотоварни и товарни автомобили.
ГТП и тахографи пунктове, които извършват тази дейност са специализирани в ремонт, монтаж, калибриране, активиране и проверка на видове тахографи (аналогови и дигитални, и скоростоограничители).
ГТП и тахографи пунктове извършват обслужване на дигитални и аналогови тахографи и скоростомери, GPS системи за контрол на леки, товарни, лекотоварни, специални и пътнически транспортни средства. Извършват също и обслужване за обработка и извличане на данни от дигитални и аналогови тахографи.
Тахографите представляват устройства за запис и съхранение на всички данни свързани със скорост, време за управление, пропътувано разстояние на пътно превозно средство.
Тахографите служат за записване на данните на специални за целта тахошайби, в паметта на тахографа или на смарт карта.
Софтуерът за тахографи, с който разполагат пунктовете е предназначен за автоматично прочитане, преработване и съхранение на данни от тахографа, анализ на данните от смарт картите и дигиталните тахографи, както и от различни видове тахошайби.

Категория "ГТП и тахоргафи пунктове" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!