Гуми и джанти сервизи

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В сервизите за гуми и джанти се извършва смяна на гуми, монтаж, демонтаж, баланс, смяна на вентили, изправяне на джанти и други.
Професионалистите от сервизите за гуми и джанти се извършват професионален монтаж на всички размери гуми и баланс. Ремонт със студени лепенки или вулканизация в автоклав.
Времетраенето за пълната смяна на четирите гуми на автомобил между баланс отнема в зависимост леки, лекотоварни автомобили или джипове от 30 минути до 1 час.
В повечето сервизи за гуми и джанти се извършва помпане на гуми с азот. Помпането на гумите с азот удължава тяхната експлоатация. Когато гумите се напомпат с въздух в тях се образува влага, която разрушава гумите и те започват да губят своята еластичност. Азотът има по-постоянна плътност и почти нулево температурно разширение, което е много полезно за гумите през топлите летни месеци, високи скорости и натоварвания.
В някой сервизи се извършва и продажба на зимни и летни гуми от различни производители за леки, лекотоварни и 4x4 автомобили.

Балансът на гумите е предпоставка за меко и приятно шофиране, а лепенето на гуми е превърнато в изкуство от опитните специалисти в сервизите.
Сервизите за гуми и джанти разполагат със специализирано оборудване включващо машини за монтаж, демонтаж и баланс на гуми. В повечето от автосервизите за гуми се предлага и хотел за гуми и джанти.
Напълно оборудваните сервизи за гуми и джанти дават възможност за бързо и качествено обслужване на всички марки леки и лекотоварни автомобили.

Категория "Гуми и джанти сервизи" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!