Магазини гуми и джанти

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален фирмен каталог www.infocall.bg ще откриете списък с магазините за гуми и джанти в България.
В магазините за гуми и джанти ще откриете разнообразие от висококачествени гуми и джанти за всички марки леки автомобили, бусове, джипове, тежки, селскостопански машини, специални и мотоциклетни.
В магазините за гуми и джанти се предлагат гуми за автомобили с различни обозначения за: скорост, шум, сцепление, икономия на гориво. Също така се предлагат гуми за дъжд, сняг, скорост, офроуд гуми и др.
Икономията на гориво се оценява от A до G: A е най-високата категория за разход на гориво, G е най-ниска категория за разход на гориво.
Разликата между категория A и категория G може да означава значително намаляване на разхода на гориво с до 7,5%. Изборът на гуми от категория A вместо гуми от категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.
В магазините за автогуми и джанти ще откриете висококачествени гуми на водещи световни марки: Michelin, Bridgestone, Continental, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Vredestein), Uniroyal, Firestone, Gislaved, Fulda, General, BF Goodrich, Kleber, Cooper, Barum, Sportiva, Dayton, Kormoran, Debica, Sava, Mitas, Nexen, Trelleborg, Кама, Triangle, Ling Long.
Джантите предлагани в магазините са с различни височини и ширини, както и с различни шарки.
Категория "Магазини гуми и джанти" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.