Rent a car офиси

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Rent a car е услуга, предлагана от все повече фирми в световен мащаб. Най-общо представлява отдаване на автомобили под наем, трансфери, поддръжка и техническо обслужване.
Всяка фирма, предлагаща услугата, притежава автопарк с определен брой автомобили, на определена възраст и с определен пробег. Всяка кола има описана възраст и пробег в километри, като е препоръчително и двете характеристики да са с ниски стойности. Предлагат се и различни класове в зависимост от предпочитанията на клиента и дейността, която ще извършва. Фирмите работят 24 часа, 7 дни в седмицата. Автомобилите се отдават за периода от няколко часа до няколко седмици.
След наемане на автомобил, клиентът сам може да реши къде точно да го върне след използването му, като се посочва населено място и час. Фирмите, предлагащи услугата, имат сайт, на който може да се резервира кола с желани характеристики и клас. При наемане се сключва договор между наемодател и наемател, като се посочват основните права и задължения. Основното задължение на клиента е грижа за автомобила. Други изисквания са навършени 21 години, валидна шофьорска книжка с талон и задължително валидна кредитна карта. При наемането се предоставя и депозит по кредитна карта, чиито размер варира според класа автомобил.
Повечето търговци на услугата залагат на ниската цена, разнообразие от класове автомобили, качествено обслужване, удобни места за отдаване и връщане на колата, допълнителните екстри, като GPS навигация, застраховка, мобилен телефон и други. Предлагат се специални автомобили за събития, като сватби, балове, фирмени мероприятия, бизнес делегации.
Основното преимущество на услугата е, че се предлага на места, като летища и бизнес центрове в големите градове. Rent a car улеснява пребиваването в друга страна, бизнес и други пътувания. Именно в тези случаи се среща най-остра нужда от комфортен транспорт на добра цена. През летните сезони услугата се предлага и в курортните селища. Освен леки автомобили, обект на наемане могат да бъдат и различни марки джипове, камиони, бусове, ванове.

Категория "Rent a car офиси" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!