Сервизи яхти и лодки

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В подобен тип сервизи се извършва ремонт, поддръжка и следгаранционно обслужване на лодки и яхти. Тези обекти се срещат по крайбрежията и особено на местата, в които са съсредоточени моторните водни спортове. На ремонт подлежат: спортни, моторни и риболовни лодки, надуваеми лодки и такива с пластмасов корпус, яхти.
Сервизите задължително предлагат обслужване два пъти в годината – пролетно и есенно. През първото се преглежда изправността на двигателя и неговите части, прави се грундиране и боядисване със специални бои. През второто обслужване се прави консервация на двигателните системи. Тогава се извършва и цялостно почистване на корпуса, като се прави подробен оглед за неизправности.
На ремонт подлежат: бордови и извънбордови двигатели; електрически, запалителни, охлаждащи, горивни и блокови части по системите на двигателите; пропелерите; различните механични и хидравлични управления за лодки; горивни, маслени и въздушни филтри.
При повреда в моторни лодки се извършва сериозна диагностика на цилиндровия блок и на неговите части: цилиндрови глави, бутала, клапани и повдигателни пръти, лагери, гарнитури и уплътнения, маслена помпа. Състоянието на ремъците на този вид лодки също е от голямо значение. Повечето сервизи разполагат със специализирани оборудвани автомобили, които могат да извършват ремонти на място при аварии и повреди. При необходимост на сервизно обслужване подлежат и различните видове навигационни уреди.
Като стандартна услуга се предлагат и абонаментното обслужване. Чрез него се цели да се постига навременни основни и текущи ремонти по системите на плавателните съдове. Самият абонамент включва пролетно и есенно обслужване, а също така зазимяване и пускане в експлоатация на лодката.
След извършен ремонт, независимо какво точно е правено или каква част е менена, се издава гаранция.

Категория "Сервизи яхти и лодки" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!