Ключарски ателиета

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Ключарските ателиета са разпространени във всяко едно населено място. Най-голяма гъстота имат в центъра на градовете.
Освен предлаганите стандартни ключарски услуги, клиентите могат да се възползват от: аварийно отключване на коли, на домашни и офис врати, на сейфове и каси, продажба, ремонт, смяна и инсталиране на всички видове брави, патрони и ключалки, посещения на адрес при възникнал проблем, оглед на даден обект с цел повишаване на неговата сигурност. На някои места се предлагат и денонощни ключарски услуги.
Други специфични услуги, които се предоставят от ключарските ателиета, са: прекодиране и преработка на касови брави, изработка на автомобилни ключове с чип, монтаж на допълнителни заключващи механизми, облепване на врати и други с фолио, изграждане на охранителни инсталации и инсталации за наблюдение и включване към фирми, предлагащи охрана на обекти, абонаментно обслужване за фирми.
В ключарските ателиета може да се изработи дубликат на: обикновени, касови, ямкови, автомобилни и помпови ключове. Предлага се и изработване на ключове, когато оригиналните са изгубени, деформирани или откраднати.

Категория "Ключарски ателиета" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Искате повече клиенти?

Добави фирмата си в тази категория.

Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!