Компютърни системи и технологии

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен каталог www.infocall.bg ще откриете списък с адресите и телефоните на обекти за Компютърни системи и технологии в цялата страна.
В обектите за Компютърни системи и технологии ще откриете богато разнообразие от: компютри; монитори; дънни платки; лаптопи; рам памет; процесори; твърди дискове; видео карти; компютърни кутии; охладители; захранващи блокове; dvd, cd и blu-ray плеъри, lan карти, рутери; мишки; клавиатури; камери; флаш памет; ups и батерии; програми и игри; принтери и скенери.
В обектите за Компютърни системи се предлага изработка на уеб сайт, системи за видеонаблюдение, абонаментна поддръжка на компютри, ремонт на компютри и безплатни консултации от висококвалифицирани и компетентни служители.
В обектите за Компютърни системи ще откриете продукти на всички търговски марки, сред които: AMD, Intel, IBM, Dell , ACER, HP, Fujitsu, Asus, OSHIBA, LG, Sony, Lenovo, Philips, Samsung, Canon, Brother, Nikon, Panasonic, XEROX, EPSON, LEXMARK.
Квалифицираните служители в някой от обектите за Компютърни системи и технологии имат експертен опит в разработката и пускането в експлоатация на системи за управление на търговски процеси в: сладкарството, хлебопроизводството и др.
В обектите за Компютърни системи и технологии се извършва и разработка на софтуер за търговия на едро и дистрибуцията на бързо оборотни стоки.
Категория "Компютърни системи и технологии" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!