Адвокатски кантори

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Адвокатските кантори предлагат пълна гама от правни услуги за физически и юридически лица. При извършването на правните услуги задължително трябва да се спазва конфиденциалност и професионална тайна.
В канторите работят един или повече адвокати, като всеки може да бъде специалист в дадена сфера на правото.
Всеки клиент на адвокатска кантора може да получи консултация относно интересуващ го правен въпрос. Всяко адвокатско дружество може да извършва процесуалното представителство и защита на свои клиенти пред даден съд и арбитражни комисии.
При поискване адвокат може да изготви определени документи. Такива са различни видове договори, жалби по различни поводи, нотариални актове, молби и други. Може да се извърши съдействие при сключване на договори, водене на преговори, легализация, уреждане на спорове.
В адвокатските кантори може да се получи консултация по определени въпроси, свързани с: търговско, вещно, наследствено и семейно право, защита правото на интелектуалната собственост, трудово, осигурително и административно право, данъчно, застрахователно и международно право. Разискват се различните възможности за договорни отношения с публичната власт. Извършва се процесуално представителство. Предоставят се разяснения относно различните видове обезпечения.
Някои кантори извършват и правна защита при различни видове ревизии и данъчни проверки.
За юридически и физически лица се предлагат различни варианти на абонаментно обслужване.
Категория "Адвокатски кантори" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Искате повече клиенти?

Добави фирмата си в тази категория.

Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!