Консултантски агенции

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Консултантските агенции предоставят консултации в различни области. Такива сфери могат да бъдат: подготвяне, оценка и управление на различни по големина проекти, еврофинансиране, маркетингови проучвания и реклама, набор, подбор и професионална оценка на персонала, внедряване на технология, провеждане на различни по вид обучения, търсене и намиране на работа в страната и чужбина, консултации относно започване на бизнес, квалификация и преквалификация, финансови консултации и кредитиране и други.
Консултантските бюра предоставят възможността за разработване на стратегия за даден бизнес. Популярни са още онлайн консултантски услуги. Такива са услугите, насочени към поддържане на сайтове и блогове, SEO оптимизация, онлайн реклама и други подобни. Съществуват и консултантски услуги относно покупко-продажбата на недвижими имоти.
Услугите на консултантските кантори са насочени както към физически, така и към юридически лица. На клиентите се предлага абонаментно обслужване или използване на консултантски услуги до изпълнение на поставените задачи.
Всяко консултантско бюро разполага със собствен офис, в който може да се направи справка относно предлаганите консултантски услуги.
Категория "Консултантски агенции" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Искате повече клиенти?

Добави фирмата си в тази категория.

Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!