Галерии

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Галериите са културни обекти, представящи пред посетители различни стилове български и чуждестранни изобразителни и визуални изкуства. Във всяка галерия се представят изложби. Обект на изложбата могат да бъдат скулптури, платна и фотографии, произведения на съвременното и модерно изкуство и други.
По форма галериите биват частни и държавни. Всеки един културен обект има свой директор и главен уредник. Изложените произведения на изкуството могат да се продават, но невинаги. Дадени произведения могат да бъдат закупени на изплащане, а могат също така да бъдат взети под наем. Това се прави от лица, които организират културни и други събития.
Всяка галерия има своя програма. В нея са представени по дати различните изложби, които се организират. Публиката се състои от обикновени зрители, ценители на изкуството и колекционери. На изложбите се организират срещи между творците и любители на изкуството. По време на местни и национални празници в културните обекти се организират редица мероприятия, като понякога входът за посетителите е свободен.
Освен галериите като обекти, съществуват и онлайн или така наречените виртуални галерии. Всяка галерия може да има повече от една зала, в която се представят различни експозиции. Някои хора поставят еквивалент между галерии и музеи.
Категория "Галерии" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!