Кина

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Кината са обекти, в които пред зрители се представят филмови продукции. Тези обекти са познати още като киносалони и кинотеатри.
За всяка прожекция зрителите трябва да закупят билети или пропуски, но понякога входът е свободен. Прожектираните филми биват игрални и анимационни. Филмовите продукции се разделят по отделни категории. За някои прожекции няма възрастово ограничение, но за други ограничението е за лица до 12, 16 или 18 години.
Прожекциите могат да се разделят и на 2D, 3D, 4DX и 5D филми. За някои прожекции се използват и специални очила. Има обедни, вечерни, късни прожекции. Освен стандартните салони, някои кина предлагат и ВИП салони. Отделните кина разполагат с един или няколко салона за прожекции. Преди началото на филмите, зрителите могат да закупят храна и напитки.
Веригите кина имат свои киносалони в големите градове и в моловете. В интернет страниците на кината всеки клиент може да направи резервация на билети, онлайн плащане, да се информира за датата и часа на прожекциите, за премиерите, да получи информация за текущи и бъдещи промоции.
Освен традиционните киносалони, съществуват още пътуващи кина, кина на открито, летни кина и други.
Категория "Кина" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!