Концертни зали

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Концертните зали са културни обекти, в които пред публика се изпълняват концерти, танцови, театрални и други сценични изкуства.
Концертните зали са с голяма сценична площ и места за зрителите. Поради тази причина на тяхната сцена могат да изнасят представления пред публика големи музикални, симфонични и други състави, могат да се провеждат конкурси.
Във всяка концертна зала могат да се извършват репетиции. За тази цел може да се използват специално пригодени репетиционни зали. В тях може да има различни музикални инструменти, необходимата озвучителна и друга професионална техника. Към някои концертни зали се провеждат и музикални уроци.
В културните обекти се помещават различни музикални състави, например градските филхармонии.
Залите са конструирани така, че да може повече зрители да наблюдават случващото се на сцената. Местата около сцената могат да бъдат разпределени на партер, ложи, балкони. Сцената може да е разположена по средата или да бъде повдигната.
Категория "Концертни зали" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.