Дентални центрове

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Денталните и стоматологични центрове предлагат първична и специализирана дентална помощ. Тези обекти се наричат още Центрове по дентална медицина и Специализирани центрове по ортодонтия. В тях се извършва диагностика, лечение и последвала рехабилитация на зъбите и устната кухина вследствие на настъпили проблеми и стоматологични заболявания.
В денталните центрове функционират стоматологични кабинети по дентална физиотерапия, ортодонтия, имплантология, орална хирургия, естетична стоматология, детска стоматология и други.
В стоматологичните центрове се извършват всякакви дентални услуги. Такива са профилактични прегледи, лечение на кариери, ортодонтско лечение, екстракция на временни и постоянни зъби, вадене на нерв, кореново лечение, орална хирургия, протетична стоматология, изработка и поставяне на мост и шина, поставяне на фасети, пломби и зъбни импланти, козметична стоматология, избелване на зъби и почистване на зъбен камък.
Изброените услуги се извършват от квалифицирани зъболекари. Някои дентални и стоматологични центрове имат сключен договор с НЗОК. Към някои от тях са изградени дентални лаборатории. Има възможност за направата на рентгенови снимки при настъпили усложнения вследствие на орални заболявания.
Категория "Дентални центрове" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Искате повече клиенти?

Добави фирмата си в тази категория.

Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!