Фризьорски салони домашни любимци

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Фризьорските салони за домашни любимци извършват процедури, насочени към постигане на модерна визия на животните. Почти във всички случаи става въпрос за кучета и котки.
Във фризьорските салони за домашни любимци се извършва пълна гама от услуги. Най-общо те са: къпане, професионално подстригване, сресване на козината, рязане и лакиране на нокти, къпане, обезпаразитяване, оформяне и почистване на уши, почистване на зъбен камък, екстракция на зъб, боядисване на козина, модно разкрасяване на домашните любимци. Самите процедури могат да се извършват поради медицински, естетически или хигиенни нужди.
За всяка процедура има определена цена и отнема различно време. Например, едно фризиране на козината трае около два часа. По време на процедурите, стопанинът на животното може да поиска да се постави упойка. Повечето услуги се извършват без упойки.
В много от салоните се продават различни видове дрехи и обувки за домашни любимци, а също така и играчки. Предлагат се и ветеринарни услуги. Професионалните фризьори имат подготвени макети и снимки, за да покажат на собствениците на домашни животни различните визии. За професионалното извършване на процедурите, фризьорските салони за домашни любимци разполагат с професионални машини и техника и специална козметика.
Процедурите по разкрасяване визията на кучета и котки се използват при подготовката за киноложки изложби. За поддържане вида на домашните животни, е необходимо посещение на фризьорски салон за домашни любимци поне три или четири пъти в годината.

Категория "Фризьорски салони домашни любимци" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.