Хотели домашни любимци

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Хотелите за домашни любимци предлагат настаняване на котки, кучета, гризачи, влечуги и други екзотични животни. За някои видове животни има изискване за минимална възраст.
Всеки един хотел от подобен тип предлага домашни условия за гледане на домашни любимци. В тях се включва: спазване на пълна хигиена на помещенията, предлагане на качествена храна, удовлетворяване на специфични нужди на домашните любимци. Такива нужди могат да бъдат: провеждане на диетично или лечебно хранене, извършване на рехабилитационни процедури и други. Към всяко едно животно се прилага индивидуален подход спрямо неговите нужди.
Предлагат се индивидуални помещения и боксове за всяко едно животно. Във всеки един хотел за домашни любимци трябва да има осигурено денонощно ветеринарномедицинско обслужване. Някои хотели предлагат настаняване на болни животни в специални помещения, наречени стационари. Хотелите за домашни любимци предлагат разходка по 2-3 пъти на ден.
При настаняване, изискванията към домашните любимци са следните: да са здрави, ваксинирани, вътрешно и външно обезпаразитени, да притежават валиден ветеринарномедицински паспорт, да не проявяват агресия към хора и животни. В някои хотели за домашни любимци се приемат и по-темпераментни животни.
Към хотелите за домашни любимци може да има изградени зоомагазин и развъдник. Всяко едно от тях, включително и хотела, трябва да бъдат топлоизолирани и да имат отоплителна инсталация и вентилационна система.
Цените за престой в хотелите за домашни любимци се определят на база денонощие, като се включва и вида използвана храна и осигуряването на специфични грижи и нужди.

Категория "Хотели домашни любимци" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.