Ветеринарни болници

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен център www.infocall.bg ще откриете списък с адресите и телефоните на Ветеринарните болници в страната.
Лечебната дейност във Ветеринарните болници у нас е регламентирана със Закона за ветеринарномедицинската дейност.
Във Ветеринарните болници се извършва лечебна дейност на животни. Необходимо е всяка ветеринарна болница трябва да отговаря на изискванията и да притежава определен набор от медицинска апаратура и инструменти, за да покрие съответните критерии.
Ветеринарните болници могат да разполагат и със стационар, в който животните да останат за болнично наблюдение и лечение.
Ветеринарните болници предлагат затворен цикъл от услуги и покриват всички аспекти на ветеринарната медицина за екзотични и дребни животни.
Във Ветеринарните болници се извършва: прегледи, профилактика, диагностика, терапия, хирургия, рехабилитация и следоперативна грижа за животни. Също така осигуряват база за постоянно развитие на практикуващите в тях лекари.
Ветеринарните болници също така предлагат лабораторни анализи: морфология и биохимия на кръв, урина, паразитен статус, поставяне на ваксини и поставяне на електронни микрочипове.
Категория "Ветеринарни болници" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!