Ветеринарни кабинети

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен център www.infocall.bg може да откриете списък с телефони и адреси на Ветеринарни кабинети в страната.
Ветеринарните кабинети представляват са специализирани диагностични и лечебни заведения за домашни любимци. В тях извършват различни по вид медицински дейности на животни от ветеринарни лекари.
За ветеринарните кабинети има определени изисквания относно наличие на: приемна, манипулационна зала, обособен санитарен възел, точно определени подови настилки, контейнер за медицински отпадъци и хладилник, в който се държат ваксини и други лекарства за животни.
Всеки един ветеринарен кабинет трябва да е регистриран по реда на Закона за ветеринарномедицинската дейност у нас.
Във ветеринарните кабинети се извършва терапевтична помощ на домашни любимци. Основните манипулации включват: почистване, промиване и превързване на различни по вид рани, ваксинация, кастрация, отстраняване на кожни образувания, лечение на херния, шиниране, стоматологични процедури, козметични операции и др. Извършват се още образна диагностика и физиотерапия.
Съвременните ветеринарни кабинети са оборудвани с модерни дигитални рентгенови апарати, апарати за ултразвукова диагностика и доплерови ехографи.
Някои ветеринарни кабинети има обособени зоокътове с животни за осиновяване разполагат с мобилни екипи, които при нужда извършват домашни посещения.

Категория "Ветеринарни кабинети" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!