Зоомагазини

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
От зоомагазините може да закупите храни и аксесоари за вашите домашни любимци, да получите консултация за домашния Ви любимец, да поръчате свой домашен любимец.
В повечето зоомагазини може да поръчате кучета, котки, рибки, птици, екзотични животни, понита и други.
Зоомагазините разполагат с добре обучени екипи, така че да може да бъдат полезен във всякакви области свързани с домашните любимци. Животните отглеждани в зоомагазините са хранени с най-висок клас храни, редовно обезпаразитявани и ваксинирани. Работещите в зоомагазините се грижат за тяхното здраве и се опитват да им осигурят най-добрите условия на отглеждане.
В зоомагазините ще богата гама от храни за всякакви декоративни животни, играчки, легълца, чанти, купички, козметика и тоалетни принадлежности. Къщички и клетки за гризачи и птици, напълно оборудвани аквариуми за рибки и костенурки, терариуми за екзотични животни и още много други неща.
В зоомагазините се предлагат храни за кучета и котки с доказано световно качество, като Taste of the Wild, Orijen, Arcana, Nut rivet, Applaws и други.
В зоомагазините се предлага разнообразна гама от храни и аксесоари, съпроводена с професионални съвети, информация и препоръки за начините на хранене, отглеждане и грижи за домашните любимци.
От зоомагазините имате възможност да закупите от голямото разнообразие екзотични декоративни риби, богата гама водни растения, препарати, декорация за аквариуми, изкуствени растения за аквариум, филтри за аквариум, нагреватели за аквариум, UV лампи за аквариум, осветителни тела за аквариуми, както и всичко за декоративни рибки - храна, лекарства, витамини, медикаменти, тестове за аквариумна вода и аксесоари на фирми производители на високо качество. Повечето зоомагазини разполагат и с различни видове птици - папагали, канарчета и други, както и с малки животни, като морски свинчета, чинчили и хамстери.

Категория "Зоомагазини" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!