Барове

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Баровете са места за консумиране на напитки и организиране на срещи и събития от всякакъв ранг. Баровете са места за официални и неофициални срещи, слушане на музика в компанията на приятели и бизнес партньори. В някои от обектите се извършва и консумация на храни и десерти.
Срещаме различни категории барове: бар и грил, кафе-бар, снекбар, нощен бар, наргиле-бар, пица-бар, рок бар, денс клубове, караоке барове. Другото название на бара е клуб.
Работното време на обектите е различно. Някои са денонощни, но повечето работят до няколко часа след полунощ. Повечето денонощни клубове и барове се намират в централната част на градовете и в по-големите им квартали. Баровете са посещавани най-вече от младежи, особено във вечерните часове.
В баровете и клубовете се слуша различна музика. В някои се изпълняват музикални изпълнения, но в други се слуша само един стил. На места се организират дни на музиката, като всеки ден се слуша определен стил или определен изпълнител.
Баровете и клубовете са идеалните места за проследяване от отделни компании на излъчвани по телевизията спортни и други събития. В някои от обектите има билярдни маси, дартс, джаги и други забавления за посетителите.
Обслужването в баровете и клубовете се извършва от сервитьори, но в някои обекти клиентите са на самообслужване.
Категория "Барове" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.