Механи

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен каталог www.infocall.bg ще откриете списък с адресите и телефоните на Механи в цялата страна.
В Механите може да се насладите на вкусни ястия от традиционната българска кухня, както и да се позабавлявате заедно с приятели и роднини. В тях ще бъдете обгърнати от приятелско гостоприемство и домашен уют.
В Механите се сервират едни от най-вкусните гозби, салати, мезета, предястия по стари рецепти от българската традиционна кухня. Някой от Механите разполагат с барбекю, на което майстор - готвачи приготвя крехки и сочни парченца месо, кюфтета, кебапчета, наденици, шишчета и др.
Също така в Механите се приготвят и предлагат салати, топли и студени предястия, различни видове мезета, както и богато разнообразие от алкохол: ракии, вина, водки, уиски, бира и др.
В някои от Механите се предлага богато разнообразие от деликатеси от дивеч, печени прасенца и агънца.
За Вашето добро настроение, Механите разполагат с оркестър, както и с квалифицирани готвачи и опитни сервитьори.
Внимателно подбраните старинни предмети в Механите и декоративни украси, пренасят клиентите в една наистина уникална атмосфера.
Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най-близките си приятели, в Механите може да се порадвате на една наистина незабравима вечер.
Категория "Механи" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.