Пицарии

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Пицариите са заведения за бързо хранене. Освен различни видове пици, в тези обекти се предлагат и много видове ястия, салати, десерти, алкохолни и безалкохолни напитки.
Поради нарастващата конкуренция в бранша, днес са много малко обектите, в които се предлага само пица. По-големите пицарии се наричат ресторанти, като в основното си меню заведенията предлагат и други ястия наравно с различните видове пица. Някои от тях работят денонощно. Без почивка работят пицариите в централната част на по-големите градове.
Пицариите предоставят възможност за разнос по домовете на пица или други ястия. В повечето случаи тази услуга се предлага 24 часа в денонощието. За целта клиентът трябва да изготви заявка онлайн или по телефона. В този случай се заплаща стойността на поръчаната храна и транспортните разходи. Поръчката се изпълнява за около 30 минути, но тук влияние оказва местоположението на пицарията и посочения адрес за доставка.
В пицариите почти винаги има ястия, пици и питиета на промоция. Обикновено тя представлява процентно намаление на някой от продуктите или така нареченото „плати едно, вземи две”.
В пицариите могат да се организират различни събития. Такива са рождени дни, срещи, юбилеи. Тези места са удачни дори само за пиене на кафе.
Разпространени са и вериги пицарии. Някои от тези вериги предлагат франчайз.
Категория "Пицарии" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.