Сладкарници

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Сладкарниците са обекти, в които се продават всякакви видове захарни изделия за дома или да се извърши тяхната консумация.
В сладкарниците могат да се намерят класически, сватбени и юбилейни торти, детски и празнични торти и торти за възрастни, фирмени и класически торти, фото и релефни торти. Всяка торта може да бъде с различен пълнеж. Предлагат се още различни видове сладки, захарни фигурки, бонбони, сладолед. Във всеки един обект се приемат поръчки и за тяхната изработка. Клиентите могат да закупят всякакви видове натурални сокове, минерална вода, кафе и други питиета.
Като развитие на своето продуктово портфолио, някои сладкарници предлагат закуски, изработване на погачи и други тестени изделия.
Сладкарниците извършват организиране на партита и детски рождени дни. Работното време на повечето обекти включва цялата календарна седмица.
Освен като самостоятелни единични обекти, съществуват и вериги сладкарници, в които се предлагат собствена марка сладкарски изделия. Сладкарските вериги притежават и магазини в големите търговски центрове, от които клиентите могат да закупят сладкарски изделия. В тези магазини или своеобразни щандове, няма обособени места за тяхното консумиране.

Категория "Сладкарници" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!