Начало » Оферти »Счетоводни услуги и регистрация на фирми!

Счетоводни услуги и регистрация на фирми!

Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, който да ви предоставя бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми и др. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените конкатки.

Рейтинг 0
 - Infocall.bg
Счетоводни услуги и регистрация на фирми! - Infocall.bg
цена: 1 00 лв.

Взети ваучери:

0

Офертата е валидна:

от 04.08.2017г. до 31.12.2017г.
Офертата е изтекла
Информация за офертата

Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще  получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др.

Счетоводните услуиги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност и коректност. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото работим и пред когото се отчитаме. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ. Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията. Не се колебайте да се свържете с нас!

Счетоводни услуги и регистрация на фирми! -
Счетоводни услуги и регистрация на фирми! -  - изображение 1Счетоводни услуги и регистрация на фирми! -  - изображение 2Счетоводни услуги и регистрация на фирми! -  - изображение 3
Офертата е предоставена от
Офис София
София-Зона Б-18
Няма актуален телефон
Изпратете запитване