Аксесоари за очила в Смолян | Оптика Ради

Ради е оптика в град Смолян, която предлага разнообразие от диоптрични и слънчеви очила, диоптрични лещи, разтвори и аксесоари за тях. В оптиката се извършва сервиз на очила.

Оптика Ради - Infocall.bg
Оптика Ради - Infocall.bg
Оптика Ради - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Продажба на аксесоари за очила в Смолян

Оптика Ради е с основна дейност продажба на диоптрични и слънчеви очила в град Смолян. Основната цел на оптиката е свързана с грижата за очното здраве и извършването на качествени оптически услуги. Очният кабинет и лабораторията на Оптика Ради са оборудвани според модерните изисквания за удобство и прецизност.

Оптика Ради извършва продажба на:

  • диоптрични очила и лещи;
  • слънчеви очила;
  • разтвори за контактни лещи;
  • аксесоари за очила.

Сред предлаганите от Оптика Ради продукти са популярни бутикови марки очила от високия и среден ценови клас.

Оптика Ради предлага богато разнообразие от почистващи кърпи, калъфи, поставки, кутии и други аксесоари за диоптрични и слънчеви очила.

Продажба на аксесоари за очила в Смолян - Оптика Ради
Продажба на аксесоари за очила в Смолян - Оптика Ради - изображение 1Продажба на аксесоари за очила в Смолян - Оптика Ради - изображение 2Продажба на аксесоари за очила в Смолян - Оптика Ради - изображение 3Продажба на аксесоари за очила в Смолян - Оптика Ради - изображение 4
Ключови думи: оптика Смолян, продажба диоптрични очила Смолян, продажба слънчеви очила Смолян, продажба диоптрични лещи Смолян, продажба аксесоари очила Смолян, продажба разтвори лещи Смолян, сервиз очила Смолян
Етикети: Контактни лещи, Оптика, Очила с диоптър, Слънчеви очила
Тази страница е посетена 9930 пъти.
Общо посещение на профила: 15904.
Телефонен номер е поискан 101 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка