Начало » Страници » Благотворителност 2013 - нашето участие в Кампанията

  Благотворителност 2013 - нашето участие в Кампанията

  Как да помогнете Вие ?

  През декември всеки може да се включи в кампанията „Тази Коледа чудесата правите вие”  посредством услугата Клиентска страница в Национален информационен център www.infocall.bg. Това, което ние предлагаме е да заявите нов абонамент или преабонамент в infocall.bg.

   

  По този начин 5% от стойността на заплатената от Вас Клиентска страница ще отидат в подкрепа на децата в България. Единственото условие е заявената от Вас услуга да бъде заплатена до 20 декември - крайния срок на кампанията.

   

  Защо се включихме ние ?

  Фондация “За Нашите Деца” подкрепя родителите да не изоставят своите бебета. Често помагаме да намерят жилище, работа, посредничим пред институциите, предоставяме  психологическа подкрепа от специалисти. Работата с майки, заявили желание да оставят бебета си, е успешна в 83% от случаите и работим с най-големите родилни домове в София и Пловдив.

   За средно 2000 лв. осигуряваме психическа и материална подкрепа, за да може едно дете да живее в семейство! Всеки случай разбира се е индивидуален, много често една елементарна подкрепа под формата на „комплект за бебе“ на стойност 120 лв. (който включва бебешко коритце, памперси, бебешка козметика и дрешки) обръща решението на родителите.  Издръжката на едно бебе в дом струва 12 000 лв. на година, но детето няма семейство, няма кой да го гушне, да му пее, да му прочете приказка…

  Информационен център www.infocall.bg искрено споделя мисията на Фондация „За Нашите Деца” – да няма изоставени деца. В тази връзка решихме да подкрепим каузата „Предотвратяване изоставянето на бебета”, с което искаме да помогнем по-малко деца да бъдат изоставяни от своите майки и повече деца да намират своите приемни семейства.