Начало » Страници » Допълнителни модули към сайт

  Допълнителни модули към сайт

  Модул Контакти

             Модулът съдържа основна информация за връзка с Вас и Вашата фирма. Той съдържа следните компоненти:

  •         Текстово поле – включва Адрес и Телефони за контакт. Може да се добавя информация както за един, така и за повече обекти
  •         Карта – Визуализира местонахождението на един от обектите
  •         E-mail
  •         Форма за контакти – чрез нея посетителите на сайта могат да изпращат съобщения на електронната Ви поща, директно от сайта
  •         Работно време – визуализира се само ако има попълнени данни от администратора. В случай, че не е въведена информация, полетата не са видими в сайта

   

  Модул Галерия

               Модулът включва допълнителен брой снимки, свързани с Вашата дейност. Освен в страниците на сайта това е мястото на което може да бъде публикуван снимковия материял, който бихте желали да Ви представя пред посетителите на сайта.

              В Галерията, могат да се качват изображения в JPЕG формат, с препоръчителна големина 800х600 px.

   

  Модул Подстраници

               Модулът включва всички страници, които в структурното дърво са допълнителни към основното меню.

              Подстраниците като част от структурното дърво, позволяват цялата информация да бъде разпределена по-добре. По този начин тя става по-достъпна и разбираема за посетителите на сайта.

              Всяка от подстраниците може да съдържа както текстова, така и графична информация (до 5 снимки), данни в табличен вид, видео, pdf файлове. Достъпа до подстраниците се осъществява чрез бързо меню в лявата част на страницата или в меню с подредба тип „котви” (визуално наподобяваща форум), която се използва в случай, че информацията е с голям текстови обем.

   

  Модул Акценти

               Акцентите представляват бърз достъп до която и да е от съществуващите главни или допълнителни страници в сайта. Визуално в сайта се представят като полета тип „банер”, със снимка и заглавие. Освен това могат да съдържат част от текста, публикуван на страниците към които водят.

              Акцентите, могат да бъдат до 4 на брой и има възможност да бъде избирано (от администратора), дали да се виждат само на заглавната страница Начало или във всички страници от менюто на сайта.

   

  Модул Слайдер

               Слайдерът е банер, позициониран под основното меню. Той може да бъде видим само в началната страница на сайта или във всички и не е задължителен.

              Ние предлагаме три типа Слайдер, в зависимост от Вашия абонамент:

  •         Статичен – състои се от едно изображение или снимка
  •         Динамичен – може да се състои от 2 до 5 изображения или снимки, които се сменят на определени интервали
  •         Умен – състои се от изображение или снимка, която се използва за фон и от 1 до 5 изображения или снимки, които се сменят на определени интервали, на преден план. Основното предимство при този тип Слайдер е възможността, към всяка от сменящите се снимки, да се добавя активен бутон, който да води до съществуваща страница в сайта.

   

  Модул Новини

               Модулът позволява, да бъдат публикувани актуални новини за текущи и състояли се събития, новости и тенденции във Вашата сфера на дейност. Новинарският блок е достъпен в главното меню на сайта и може да се визуализира в Началната страница по два начина:

  •         Стил 1 – Новинарският блок е разделен на две секции, като в първата (лявата), четирите новини, които са последно публикувани на сайта, се сменят на ротационен принцип. Текущата новина се показва с първата качена снимка, заглавие и част от текста. Във втората (дясна) секция, са видими и четирите новини, като заглавие и снимка
  •         Стил 2 – Чрез постоянно видими четири новини (последните публикувани), подредени една под друга, със снимка, заглавие и част от текста на новината

   

  Модул Събития

               Модулът позволява да бъде публикувана информация относно предстоящи, текущи и минали събития, свързани с Вашата дейност. До модула има бърз достъп, чрез бутон в главното меню. Визуално Събитията са видими и достъпни и в Началната страница на сайта. Те са разпределени в три колони – Предстоящи събития, Текущи събития и Минали събития.

  За всяко от публикуваните събития в модула се задава период  от до”, като системата на сайта е създадена така, че автоматично да ги подрежда в съответните колони, спрямо текущата дата.

  Информацията относно качените събития може да съдържа текст, снимков материал, данни в табличен вид, pdf файлове.

   

  Модул Етикети

               Етикетите са полезни връзки, между сродни по тематика страници в сайта. Модулът позволява, при публикуването на информационна страница, продукт, услуга, новина или събитие, да се сложат етикети (ключови думи), които да свързват публикацията с други в сайта, които имат същия етикет.

              Модулът е изключително удобен за онлайн магазините, фирмените и корпоративните сайтове с голям обем информация. Чрез етикетите, посетителите на сайта, лесно откриват подобните продукти и страници, без да се налага да се „лутат” в сялото съдържание.

   

  Модул Въпроси и отговори

   

  Модул Анкета

   

  Модул Търсене

   

  Модул Социални мрежи

              Модулът дава възможност за достъп на посетителите на сайта Ви, до Вашите страници в Google+ и Facebook. Това се осъществява чрез активни бутони в горната част на сайта (под Фуутера/Footer).

   

  Модул Продуктов каталог

   

  Модул Количка