Начало » Страници » Коледна кампания 2015 - Тази коледа чудесата правите Вие 3

  Коледна кампания 2015 - Тази коледа чудесата правите Вие 3

  Период на кампанията

  07.12.2015 - 18.12.2015

   

  За трета поредна година infocall.bg участва в благотворителна коледна кампания.

  Инициативата, която решихме да подкрепим тази година е на фондация "За нашите деца" и носи името "Тази коледа чудесата правите Вие 3"

   

  Цел на кампанията !

  Целта на кампанията е с набраните средства да помогнем за настаняването на деца в любящи приемни семейства.

  Ние си поставихме задача е да съберем 1000 лв. Това е сумата необходима, за да помогнем на 4 мъничета да имат "мама" и "татко". С тези пари ще осигурим грижата на 4 деца за месец в новите им приемни семейства.

  Заедно можем да заменим студения образ на социалния дом с този на обичта, уюта и сигурността в семейство. Нека обединим сили, за да подарим истинско детство и по-добро бъдеще на най-уязвимите деца в България!

   

  Как се включи екипа на infocall.bg ?

  От началото на месец декември всеки наш служител подготви коледна изненада за колегите си като си избра една от коледните идеи дадени ни от нашите приятели от фондация " За нашите деца".

  Най-много се хареса идеята за "Вкусът на коледа". В тази инициатива всеки наш колега трябваше да приготви вкусен коледен обяд или закуска за останалите.

  Седмица ПЪРВА

  Ето и какво хапнахме първата седмица от кампанията:

  • Традиционна коледна баница
  • Сладкиш "Жадната монахиня"
  • Орехови курабийки
  • Солен кекс със сирене и ким
  • Коледен веган обяд

   

   

  На 12 декември една от колежките написа весели пожелания за колегите върху вълшебни звездички. Поставихме ги в красив буркан, след което всеки от нас да изтегли по едно пожелание. Спестените от картички пари ще дарим на децата, които често за Коледа имат само едно желание - да имат истинско семейство.

  Седмица ВТОРА

  Сутринта 15 декември две наши колежки ни направиха вкусна и мила изненада. Екипът ни похапна едно сладко и едно солено изкушение, след което повечето от екипа ни си "купи" ръчно нарисувана коледна картичка. Инетресът към тях беше толкова голям, че някой останаха без картичка, затова пиша "повечето от екипа ни". Ето и малко приятни спомени в снимки

  Тази седмица очакваме коледна викторина и коледно кино, както и още две кулинарни изненади в края на седмицата

  Резултати от кампанията:

  Очаквайте на 21 декември