Продажба на пиротехника в Пазарджик | ПАРТ ХАУС ЕООД

Магазин ПАРТ ХАУС ЕООД извършва продажба на пиротехника, парти артикули, фойерверки, пиратки и бенгалски огън в Пазарджик.

ПАРТ ХАУС ЕООД - Infocall.bg
За нас

Продажба на пиротехника в град Пазарджик

ПАРТ ХАУС ЕООД се намира в град Пазарджик и е лицензирана фирма за проектиране, организиране и изпълнение на ефекти в сферата на пиротехниката, балонната и светлинна декорация.

Фирмата се занимава с търговия на едро и дребно и притежава всички необходими лицензи за съхранение, търговия и употреба на фойерверки. Представлявайки водещи български вносители, ПАРТ ХАУС предлага на своите клиенти висококачествени продукти, отговарящи на всички съвременни изисквания за безопасност и качество.

В магазин ПАРТ ХАУС ЕООД можете да откриете безброй идеи за вашето парти. Екипът на фирмата е изграден от млади, амбициозни и професионално подготвени специалисти дизайнери и пиротехници.

Продажба на пиротехника в град Пазарджик - ПАРТ ХАУС ЕООД
Продажба на пиротехника в град Пазарджик - ПАРТ ХАУС ЕООД - снимка 1Продажба на пиротехника в град Пазарджик - ПАРТ ХАУС ЕООД - снимка 2Продажба на пиротехника в град Пазарджик - ПАРТ ХАУС ЕООД - снимка 3
Ключови думи: продажба пиротехника Пазарджик, продажба парти артикули Пазарджик, продажба фойерверки Пазарджик, продажба пиратки Пазарджик, продажба бенгалски огън Пазарджик
Тази страница е посетена 2408 пъти.
Общо посещение на профила: 2677.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top