Месопреработка в София - Месо София ООД

Извършва месопреработка в своята база в град София.

Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Месопреработка в София

Извършва месопреработка в своята база в град София. Производствената база за заготовки и кайма притежава всички необходими разрешителни за извършване на дейност.

Извършва се контрол на входа и контрол на изхода. От всяка готова партида се вземат проби, които се изследват и след това съответното произведено количество намира реализация в магазинната мрежа.

Използваното месо е с доказан произход и високо качество. Не се правят компромиси. Както е описано по-горе, фирмата извършва контрол на входните суровини. Той се извършва на база документи и на база вземане на проби.

Спазват се всички хигиенни изисквания, като се започне от доставчика на производствената суровина, хладилните камери за съхранение и производствените машини. Персоналът получава периодичен инструктаж относно методите на работа.

Месопреработка в София - Месо София ООД
Подобни от категорията
Още Дейности предлагани от Месо София ООД
Ключови думи за услугата: месопреработка София Дружба
Тази страница е посетена 1080 пъти.
Общо посещение на профила: 16933.
Телефонен номер е поискан 366 пъти.